No m’agrada Albert Sànchez Piñol

Ho sento. Ja sé que té una colla de seguidors, però a mi no m'agrada. No m'agraden les rialletes nervioses que deixa anar quan l'entrevisten ni les seves novel·les (algun dia hi dedicaré un post, que se'l mereixen).
 
Que consti que no dic tot això perquè l'any 2001 ell va ser el guanyador i jo un dels finalistes del mateix premi literari. Vull deixar palès que "La nau dels bojos", l'obra amb què se'l va endur, em sembla impecable: molt millor que La Pell i Pandora juntes.
 
Per cert, un altre dels finalistes del premi va ser Josep M. Fonalleras, amb un conte excel·lent que més tard va publicar aquí.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: No m’agrada Albert Sànchez Piñol

  1. jaka diu:

    Eps!!!A mi doncs em van agrada molt però molt tan la “Pell” com la “Pandora” … clar que amb això com en tot no hi ha un cànon establert i també les lectures son segons els moments en que les agafes.

  2. Trinxeria diu:

    La Pell freda em va agradar força. Pandora encara no l’he llegit, i la del premi que dius, doncs no em sona.

    Tot això independentment que aquest paio és molt friki.

Els comentaris estan tancats.