Ester Fenoll

Descobreixo, al blog de Jordi Cervera, la poesia d'Ester Fenoll.

A la pàgina web de l'autora pots deixar-hi comentaris, així és que li dic que els seus poemes em semblen molt interessants: senzills en la seva profunditat i profunds en la seva senzillesa. Al cap de poc temps rebo un correu d'agraïment de l'Ester. Però no és fins més tard que s'esdevé la sorpresa. L'Ester torna a escriure'm i em diu que coneix la meva poesia i que té el meu libre!!!

Gràcies, Ester. Però continuo pensant que deus ser l'única persona que l'ha comprat sense conèixer-me.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Ester Fenoll

  1. ester diu:

    Hola Òscar ,
    Moltes gràcies per fer-me sortir al teu blog !!
    Ja saps que no estic d’acord amb tu quan dius que sóc l’única que he comprat el teu llibre sense conèixer-te , n’estic segura que no és així !!!seguríssima !!! i el qui no hagi pogut llegir-se’l encara ,……. que no se’l perdi , a mi em va encantar !!!
    1 abraçada

Els comentaris estan tancats.