Rectificació

Deia l'altre dia que algunes literatures "perifèriques" han tingut més sort amb el tema de Frankfurt. Doncs bé, després de llegir això a la pàgina de l'AELC, hauria de rectificar i dir que algunes literatures "perifèriques" han tingut molta més sort:

Paral·lelament, el president en funcions de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Gabriel Janer Manila, va parlar fa uns pocs dies de la llista pràcticament definitiva d'autors balears que viatjaran a Frankfurt. Dels disset autors presentats inicialment pel Llull, se n'han afegit de nous: Miquel Àngel Vidal, Josep Lluís Aguiló, Melcior Comes, Miquel Mas, Miquel Ferrà i Martorell, Jaume Pomar, Miquel López Crespí i Maria de la Pau Janer. A més a més, Janer Manila considera que tant Antoni Serra com Jean Serra també hi haurien de ser.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.