L’encantador de serps

L’encantador de serps no ha canviat gens. Continua sent un fonamentalista intolerant carregat de prejudicis. En coneixia alguns, com ara la seva xenofòbia, però fa poc vaig descobrir-ne un altre, quan va assegurar que la reforma educativa que entrarà en vigor el curs vinent fomenta l’homosexualitat.

L’encantador de serps era molt astut. Et feia ballar al ritme de la melodia que més li agradava. I si no ho feies, ai, ja havies begut oli. La seva especialitat consistia a humiliar-te (o a menysprear-te, segons el cas) davant de tothom. N’era un expert. Però el pitjor de tot plegat és que recordar això li fa molta gràcia. Tot somrient, té la barra de reconèixer que, si ho fes ara, li enviarien la Guàrdia Civil.

Jo admirava l’encantador de serps (quan ignorava que era un encantador de serps, és clar). L’admirava de debò. Fins i tot volia assemblar-m’hi. Quan vaig saber com és en realitat, no ho sé, alguna cosa se’m va marcir a dins.

Banda sonora d’aquest post:

Please excuse me from gym
I've got this terrible cold coming on
He grabs and devours
He kicks me in the showers
Kicks me in the showers
And he grabs and devours

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.